Har du hørt, at jeg er single?

ÅHH MINE BRYSTER… (nanana…)

Screen Shot 2015-05-03 at 2.32.08 PM

2015

Kan I huske den sang?.. 😉 😀

Jeg besluttede mig for at lave et indlæg omkring ”falske bryster” da mine egne nu har været et samtaleemne for mange mennesker i snart 2 år.

Jeg har fået spørgsmålet rigtig mange gange, og endda selv indimellem af mine nærmeste. De fleste har fornøjet sig ved at bruge det som sladder, men der er også flere, der har spurgt mig direkte : ”Elvira, har du egentlig fået lavet bryster?” Og svaret er : NEJ DET HAR JEG IKKE. Mine bryster er 100% naturlige.

Og når det så er sagt, kan jeg godt finde et lille bitte sted i mig, hvor jeg kan forstå folks undren, da de også til min egen overraskelse voksede hurtigt over to år. Men på den anden side, synes jeg, at det er en fuldstændig grotesk og absurd tanke, når jeg ikke engang er fyldt 18 år. (Der er til og med nogen, der har beskyldt min mor, for at skulle have købt nye bryster til mig!) wtf

Jeg fordømmer på ingen måde, de der træffer et valg om få lavet brystimplantater eller andre skønhedsfremmende indgreb, for den sags skyld. Folk kan gøre præcis, hvad de vil med deres kroppe. Det kommer aldrig nogensinde til at blive mit anliggende eller interesseområde.

Det handler ikke om at have store, eller små bryster, men det handler om at være glade for dem man har. Også skal man huske på, at alle er forskellige, og at vi hver især er fuldstændige unikke. Bryster er, uanset størrelse og form, et symbol på kvindelighed og porten til vores hjerte.

10524826_1080812808615057_2002622861_n

2013

2014

20 kommentarer

 • lukas

  du er mega lækker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lukas

  du lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne jensen

  Hej. Jeg forstår ikke at folk bliver misundelige på store bryster. Min er gået fra c til g og deter en pestilen. Jeg har ondt i skuldrene hele tiden og jeg synes ikke der er noget tøj der sidder pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uj

  Nummer!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Mine bryster voksede fra en lille B-skål til en E-skål, fra jeg var 17, til jeg var 18. Det gjorde psykopatondt! Alle på mit gymnasie troede, jeg havde fået kunstige babser – der var sågar nogle, der spurgte, hvilke p-piller jeg brugte… Ingen! De voksede bare.
  Men de stoppede faktisk først med at vokse, da jeg blev 23. Nu bruger jeg H. Og jeg er meget slank. Så… Let people talk. De er bare røvmisundeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimberly

  Hej Elvira, tænkte på det billede i indlægget om du har fået farvet lysebrunt hår. Hvis ja, hvad farve?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   Hey Kimberly, ja jeg er helt naturligt blond rigtigt, men så farvede min veninde og jeg det for sjov og frisøren prøvede at redde det lidt 😉 Men det er igang med at blive naturligt og lyst igen nu! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Elvira 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Elvira, jeg har endda også hørt at du fik dem lavet i konfirmationsgave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karim

  Jeg er din største fan Elvira! – Håber jeg møder dig en dag, så vi kan drikke noget kaffe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  hej du skrive at du er overrasket over hvor hurtigt du er vokset de sidste to år.

  mit spørgsmål er derfor hvor meget er du vokset ?
  og hvor gammel er du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonathan Zacchi Baruch

  Hey jeg tænkte på om du ikke kunne give et på råd om hvordan jeg kan score en rigtig sød pige fra min klasse. Fordi jeg har aldrig haft sådan en følelse før og tænkte at det ville være bedst at få tips fra en pige der har erfaring på dette område tak! ps. Du er fucking lækker! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   God opførelse går aldrig af mode! Vær en rigtig gentleman 😀 Held og lykke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ib

  Gør samme forhold sig gældende for din storesøster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofus

  Ville du overveje at stille op til nøgenbilleder – når du bliver 18, that is?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JosefineA

  Elvira, du er noget af det flotteste!
  Jeg har været så misundelig på din barm og din krop, men du har fuldkommen ret i det du skriver med at vi alle har vores egen form, som vi burde respektere og holde af!
  Jeg er virkelig blevet betaget af din blog allerede! Glæder mig super meget til flere indlæg, Keep it up! Kys! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   10000 tak for din fine feedback, hvor er du sød!!! Det betyder enormt meget <3 <3 Tak!!<3 😀 :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Elvira, respekt til dig! <3 Er virkelig enig i alt du skriver.
  Kan du lave et indlæg om hvad du spiser gennem en helt normal dag i dit liv? Vi er mange, der er dybt inspirerede af din flotte slanke krop.derudover er du bare virkelig smuk! god blog.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   Hej Helene <3
   Tusind tak!! 😀 <3 Det kan godt være at det ikke bliver det næste, men jeg lover, at lave et indlæg om min kost. (altså ikke kost, som i fejekost, men kost som i mad) haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du hørt, at jeg er single?