Min mor har kræft

Idéer bliver til virkelighed

Endelig blev ideer til virkelighed… Men jeg havde aldrig troet, at det skulle være en så lang proces. Langt om længe er noget, der startede som tegninger på et stykke papir blevet til virkelighed. Jeg taler om min smykkekollektion Keep it Classy, der er lavet af sterling sølv og ægte sorte diamanter. Smykkerne er alle håndlavede og fattede af nogle af de dygtigste fattere i verden. De sorte diamanter er nøje udvalgt i The Diamond District i Antwerpen.

12007274_1147967211899616_135201450_n-1

Der er meget mystik forbundet med sorte diamanter, og de blev for alvor meget populære, da Mr. Big friede til Carrie Bradshaw i Sex And The City med en sort diamant. Jeg er selv ret vild med dem, og særligt pga deres evne til at glimte, selvom de er sorte.

Jeg har været omhyggelig, da jeg valgte de sorte diamanter ud til mine smykker, for at sikre en høj kvalitet. Mange sorte diamanter er nemlig fyldt med indeslutninger, der, selvom man ikke kan se dem, hæmmer stenen i at glimte og gør dem mere porøse.

11992452_1147967261899611_2009147124_n11992281_1147967221899615_732269721_n-1

For nyligt lancerede jeg hele kollektionen på Copenhagen Watch and Jewelry Show, og det var endda med et TV hold i nakken, hvilket I kan se på TV3 i næste måned.

11998730_1147967225232948_1118936062_n-1

Der var stor interesse omkring smykkerne på messen, så jeg krydser fingre for, at de bliver godt modtaget.

Indtil videre kan smykkerne købes tre steder:

• Via min webshop www.keepitclassy.dk

• Forhandleren Louise Rømern Freddie, Jægersborg Allé 35, 2920 Charlottenlund louise@lrf.red

• Katerina Pitzner (diamantkontor) Gothersgade 7, København K (efter aftale) info@katerinapitzner.com

 

elvira_pitzner_logo

8 kommentarer

 • Bjarne Hansen

  Wow en flot blog 🙂 :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en flot kollektion. Og GUD ja hvor har det da taget længe. Jeg husker tydeligt afsnittet i fjernsynet hvor du og din mor var i Antwerpen for at vælge sten til netop denne kollektion. Ting tager åbenbart tid 🙂

  Held og lykke med kollektionen (og alle de fremtidige)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Elvira,
  Til at starte med, så er jeg rigtig glad for, at du har lavet en blog, da jeg virkelig har stor respekt for dig, og de ting du formår at lave, i så ung en alder! Du virker til at være enormt cool, vis og ikke mindst, utrolig smuk <3
  Første gang jeg 'opdagede dig' var faktisk fordi jeg red undervisning ved din far, hvor du så var der, haha, lidt random men ja.. Mit spørgsmål går ud på, at høre omkring dit ophold på Herlufsholm? Jeg har selv overvejet, at starte der i 1.G men efter, at have hørt så mange forskellige skrækhistorier derfra, står jeg lidt på bar bund mht min fremtid der.. Hvad er dine erfaringer?

  Mange knus herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe respekt
  dine smykker er virkelig smukke, og meget fine
  Ser frem til at se dig på tv.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Synes virkelig du er en inspiration for mig!
  Jeg ønsker at du bare knokler videre, fordi så skal du nok opnå alt hvad du føler for, det er jeg helt sikker på.
  (lidt irrelevant spørgsmål..)
  Jeg har de seneste uger overvejet at skifte fra mit nuværende gymnasium til Øregård, men da jeg ikke rigtigt kender nogen fra Øregård, vil jeg høre dine erfaringer med stedet? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   tusind tak skal du have 🙂 <3
   Jeg er rigtig glad for Øregård, og det gør ikke noget hvis du ikke kender nogen i forvejen, du lærer hurtigt folk at kende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Din smykkekollektion er så utrolig flot!
  Håber du får alt held og success med dén og andre kommende kollektioner i fremtiden!!
  Du er virkelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mor har kræft