I'm back!

Sommerferie

Heyy piger,

Her er et lille indlæg om min sommerferie, og hvad jeg primært har lavet 🌞🐳

img_6034 img_6039

 

Som de fleste nok har set på min Instagram, har jeg spenderet største delen af min sommerferie i Spanien, med mine veninder, mor og lille søster og med min kæreste, fordelt over forskellige uger.

Den første rejse var i starten af sommerferien med nogle veninder i en uges tid til Marbella. Det var sindssygt hyggeligt med en rigtig tøse-tur, der bød på en masse sjove byture og lækre cocktails i lange baner! Og ikke mindst tanning-sesh, som vi prioriterede højt.🌞🏖

Efterfølgende gik turen en uge afsted til Barcalona med min mor og lille søster. Det var super lækkert, og jeg må sige, at jeg er helt vild med Barcalona, da det er en rigtig smuk storby, der byder på masser af shopping og ikke mindst historie. Også er stranden også lige ved byen, hvilket er sjældent for en storby og en kæmpe bonus! I Barcalona købte jeg 3 par nye sko og en masse tøj. Min mor og jeg elsker at besøge en masse raw/Vegan steder, så det fik vi gjort. Jeg havde lavet en god research hjemmefra, så vi gik byen rundt og besøgte de gode steder jeg havde fundet, samt shoppede… -Det er én af de dejlige fælles interesser vi har..😄 vi målte, at vi gik omkring 55 km på den tur.💪🏼

Derefter var jeg hjemme i DK i én dag, hvorefter jeg hoppede på toget til lufthavnen og tog alene videre til Marbella igen, hvor jeg boede i sommerhus med min kæreste Milo. Det var sindssygt hyggeligt og afslappende.
Jeg fik ikke solet lige så meget som den første uge i Marbella, da vi primært lå i skyggen og så film og hyggede os OG spiste vandmelon i lange baner. (Og Milo foretrækker desuden også skyggen😅)
I løbet af dagene fik spillet lidt tennis og trænet en hel del i et fitness center der lå tæt på sommerhuset.
Vi fik også røget vandpibe og drukket en masse gode cocktails og var ude og udforske en masse lækre steder sammen. Det var uden tvivl en sindssyg god tur, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage til sommerhuset og Marbella igen!

Da Milo og jeg kom hjem igen, var det let at miste det gode humør, da det stort set kun har regnet i DK!
Til gengæld var det skønt at catche op med venner og veninder igen, og ikke mindst få gået en masse ture med min skønne hund Molly (som vi håber venter hvalpe!) 😍💪🏼
Efter nogle dage hjemme smuttede nogen af mine bedste veninder og jeg afsted til Hornbæk i sommerhus og hyggede os! Der er jo massere af mennesker i to bestemte uger i Hornbæk, så det var hyggeligt at få set nogle ansigter igen.

Det er pt primært hvad min sommer er bestået af! – Jeg glæder mig halvt/halvt til at starte i skole igen, men det skræmmer mig også lidt at ferien er slut lige om lidt.

Hvad har I lavet I jeres sommerferie?

Massere af kys Elvira 💘

 

img_7743

 

 

img_7740M og jeg hyggede os sidste aften, og fik en Hollandskven (som tog dette billede, haha).

img_7742Fineste små cocktails i Marbella

img_7398I Hornbæk med pigerne (min veninder ser ond ud, men det er hun virkelig ikke!)

7 kommentarer

 • Hej med dig

  Du er bare alt for cute og lækker må jeg få din snap?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Går du meget op i din skole? Og er det hårdt at gå på gym?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes, det er skønt, at du har delt en masse god karma fra/med folk på Insta på det seneste. Du får sikkert en masse klamme beskeder, men fokuserer på de positive. Det er god stil!
  Kunne du egentlig finde på at få taget babe-billeder hos en rigtig fotograf? Du ku da sikkert ende i m eller euroman – eller playboy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej med dig

  Har du fået implantater i brysterne el er de ægte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tanner du topløs eller nøgen? Du har ingen linjer, det er vildt flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   Jeg soler med bikini, men tager stropperne ned ofte ❤️ Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back!