Sund og nem "chokoladedessert"

Q&A time

Heyhey igen!

Jeg lovede at jeg snart ville lave en Q&A video…. Sååå, jeg må hellere holde hvad jeg lover!

Stil mig endelig en masse spørgsmål nedenunder i kommentaren eller på Instagram i direct. Også lover jeg at svare på så mange som muligt!

Da jeg lige har fået ny MacBook (efter den gamle blev helt skør og forældet), skal jeg lige finde ud af at klippe det sammen på den nye computer og ellers kan jeg måske bare lave videoen på photobooth? – Finder ud af det! Men i hvertfald stil en masse spørgsmål også skal jeg svare så godt jeg kan.

Her får i lige et billed med på vejen af min nye lille Mac i guld…. Aaaaarhhhh!!!! hvor jeg er glad for den 😍😍🌟✨🌟✨

img_7976

 

Kram herfra 💓

27 kommentarer

 • Yasmin

  Hej E! Har du noget fritidsjob ved siden af gym? Ellers hvordan får du så råd til dine cafe ture osv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvornår kommer din video op? ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Elvira.
  Har du fået løftet dine bryster eller gjort dem større, eller hvordan får du dem til at sidde når du fx ligger ned? Jeg har selv en naturligt rigtig stor barm, men mine ‘strutter’ ikke helt på samme måde 😅
  Bliver du aldrig træt af forventninger til at skulle se godt ud på sociale medier/skulle præstere?
  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   tak for spørgsmål <3 jeg har desværre allerede lavet videoen.
   Men altså, mine bryster er helt naturlige og jeg er rigtig glad for at de sidder fint <3 – Jeg tror at de fleste godt ved, at man ikke ser så godt ud, som på sin instagram hver dag! Man poster jo kun de gode ting <3
   knus Elvira

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker commi! Så bliver blogging ekstra hyggeligt 🙂

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvad er din holdning til redigering af billeder af en selv? Nogle do’s and don’ts? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Omgås du kun med rige mennesker? Eller kan dj også være sammen med andre typer der ikke er specielt rige?
  Har du også det svært nogle gange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej elvira!! Hvad synes du om bex fagerholt? Nu hvor jeg har været følger længe ig har set i har hængt ud for mange år siden og muligvis kender hinaden? Og hvad synes du om hendes tøjkollektion for heartmade?😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvad er din yngling diamant

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah C

  Hvor gammel er du? Hvilken årgang går du på, og på hvilket gym?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej smukke Elvira!
  – hvilket land (som du endnu ikke har besøgt), drømmer du om at besøge?
  – hvordan har din kæreste det med, at du lægger meget letpåklædte billeder på sociale medier?
  – hvor mange gange har du været forelsket?
  – hvordan er dit forhold til dine søskende?

  Fortsæt god aften <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  1. Hvad er det du er mest bange for?
  2. Hvad kan du ikke leve unden på dit værelse?
  3. Ligger du selv din makeup?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ukendt

  Hvad er din yndlings restaurant hvis du helt selv kan bestemme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Elvira!
  Som 3.g’er i gymnasiet føler jeg mig ofte stresset og nedkørt og eftersom jeg kan se, at du også går i gymnasiet ville jeg lige høre, om du har et par tips til både at få tid til lektier, afleveringer og ikke mindst veninder? Udover det, ville jeg høre, om du også har et arbejde ved siden af, eller hvordan du ellers tjener dine penge ved siden af skolen:)
  Håber du har en god dag😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver

  Hej Elvira. Jeg er en nysgerrig fyr på samme alder som dig. Ren nysgerrighed, og interesse vil jeg da lige hører om du kunne “finde på” så at sige…. at få et seriøst forhold med en fyr som ikke er fra samme klasse i samfundet som dig? Tænker mest økonomisk og livsstils mæssigt. Jeg finder dig utrolig attraktiv både fysisk og hvad jeg ellers har læst og hørt om dig. Hahah. Men økonomisk er jeg ikke heeeelt samme sted som dig. Mvh, Den nysgerrige Oliver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Elvira 😊
  Jeg tænkte på om der er en grund til man ikke ser noget til din far og din lillebror og søster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline krarup

  Hey smukke elvira, her er nogen spørgsmål! ❤️
  – hvor køber du bh’er til din størrelse
  – hvordan holder du dig så brun?
  – hvor er din blå pels collar fra?
  – hvad er dit yndlings par sko, yndlings jakke, yndlings bukser, og yndlings trøje ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej søde elvira <3 Jeg har en veninde der lider af en spiseforstyrrelse og jeg aner ikke hvordan jeg håndtere det ? Har du nogle gode råd til hvad jeg skal gøre eller sige til hende så hun kan få det bedre? <3 Håber du kan hjælpe mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvad hedder dine bedsteveninder og hvor kender du dem fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Elvira
  Hvor ser du skøn ud, hvor har du fået lavet dine brystet henne ? Da jeg gerne vil have nogle der ligner dine.

  Knuzz Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hvad er dit yndlingsrejsemål? Hvad kigger du efter hos fyre? Hvordan mødte du din nuværende kæreste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hej Elvira 😊

  Jeg er meget nysgerrig på, hvad dine evt fremtidsudsigter mht. om du vælger at følge din mors fodspor, eller du har andre planer efter skoletiden 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Hvad er dit drømmejob? Går du op i sundhed? Justin Bieber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor meget får du i lommepenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej! Fine elvira! Kan du lave en video med dine søskende, og har du selv sparret op til dit rolex? Eller har du fået det. Ig har du set Gossip girl?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Hej! Elvira kan du fortælle nogle tasker/ fashion items du ønsker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej smukke elvira! Jeg har fulgt dig i et par år efter hånenden! Og ville spørger betaler du selv for dine tasker? Og betlte du selv for din Chanel taske i 8klasse?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund og nem "chokoladedessert"