❤️

Advarsel ang. Cometosmile.com

Kære venner! Advarsel!!!

Vil lige give jer en vigtig meddelelse!!

Jeg er netop blevet informeret om, at firmaet, som leverer det tandblegningsprodukt, Come To Smile, som jeg lavede et blogindlæg om i går, har nogle handelsbetingelser, som jeg slet ikke var bekendt med, og som jeg gætter på, at mange andre heller ikke er. Det fremgår at dette screenshot som kommer fra deres webshop, at man binder sig til et abonnement i 2 mdr og at man således er bundet til, at skulle betale 555kr efter 14 dage.

20930562_471513479889161_1421048254_o

Derudover fortsætter abonnementet formentlig indtil, man selv aktivt opsiger det….20907207_471766299863879_1746634128_o

På nuværende tidspunkt findes der ingen handelsbetingelser på deres website, hvorfor det er uklart, hvordan man skal forholde sig, hvis man vil købe produktet.

Jeg er frygtelig ked af hvis nogen af jer havner i den kattepine!!!! Det har ALDRIG været min intention. Min video på youtube og mit blogindlæg er i midlertid slettet, indtil det er tydeligt for folk, hvordan man forholder sig ved køb.

Til gengæld kan vi alle lære af dette, og det er, at det kan være VIGTIGT at læse handelsbetingelserne, når man handler på nettet.

3 kommentarer

 • Louise Andersen

  Hej,

  Blot til info – så har jeg selv bestilt hos KÅLD! Det er samme produkt, dog så er der ingen binding hos dem! Man betaler kun for den bøtte man køber 🌸

  http://www.kåld.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Og hvor kan de se de handelsbetingelser som du har screenshottet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   de har slettet deres handelsbetingelser på hjemmesiden nu…
   Men nåede at få screenshot inden de slettede, det er de to screenshots som jeg postede

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❤️