Advarsel ang. Cometosmile.com

Back to business, Update og en snak om hate

Heyy allesammen!

Så er jeg kommet back on track med skolen igen, og den almindelige, trivielle hverdag sniger sig så småt ind..

Nu er den første skoleuge som 3.g’er overstået, og jeg er mere end klar til at holde weekend! I går var jeg sammen med min kæreste Milo, og jeg hentede ham for første gang i bil, ALENE! Han gjorde mig herre nervøs, men jeg kørte stadig fint, men LANGSOMT, haha. Jeg er en sand bedstemor bag et ret! Kører præcis det man må og sidder med sædet kørt helt frem, så jeg kan orientere mig perfekt og nå pedalerne, haha. Derefter kørte vi hjem til mig, og jeg lavede en lækker dampet laks med revet ingefær og rødløg på. Lavede selvfølgelig også en salat og kartofler. Føler mig så småt virkelig voksen, efter jeg har fået mit kørekort osv, hahah. Jeg er på nuværende tidspunkt lige kommet hjem fra skole og sidder og kigger på biler med min mor til mig (jubiiii!) Jeg ligger et billede ud af min drømmebil til jer nederst, hvis I vil se den!!

På lørdag skal jeg være sammen med min veninde, Lærke, og interwieves til et større projekt, som jeg desværre ikke kan fortælle jer så meget om endnu..

Da jeg er begyndt at synge mere igen, tager jeg op i studiet på søndag, og laver et track/sang færdig, som min producer og jeg har skrevet. Til dem der ikke ved det, har jeg gået til sang i 2 år og har altid elsket at synge. Jeg synger vitterligt 24/7, sådan at min mor ofte beder mig tie stille… haha ups!

Nå, men han er mega cool og en meget anerkendt producer, som har været med til at lave mange hits og lavet musik med bla Cody Simpson. da han boede i L.A.

Men når det så er sagt, er han den sødeste og sjoveste og HELT nede på jorden. En rigtig musik-nørd. Vi griner altid sindssygt meget, når vi er i studiet og fjoller. Jeg har nu kendt ham i små 3 år og har spenderet mange timer hos ham, hvor vi har indspillet og skrevet sange sammen. Jeg har aldrig haft udgivet noget, men jeg har da skænket tanken ofte, at det kunne være sjovt! Men jeg skal nok holde jer opdateret, hvis det hænder at jeg beslutter mig for at udgive noget!

Men jeg må indrømme, at jeg synes at det kræver meget mod af en, at skulle springe ud med musik. Det er grænseoverskridende, da man ved hvor mange der vil have synspunkter og meninger om dig. Men det vil der selvfølgelig altid være folk, der har! Uanset hvad du gør eller siger, vil der altid (desværre) være nogen som prøver at få dig ned med nakken og fortælle dig, at du er dårlig, grim, tyk osv.

Generelt synes jeg, at der er AALLTT for meget hate i verden og i Danmark. Hvis jeg personligt ser nogen eller noget som jeg ikke synes om, eller ikke synes er nice, kunne jeg ALDRIG finde på at skrive noget hate, som jeg vidste kunne gøre vedkommende ked af det. Jeg forstår ikke hvorfor folk så ikke bare unfollower en istedet. Jeg tror ikke på, at man bliver mere glad af at dømme andre og sende negative energier ud i verden. Jeg tror derimod man bliver et glad og positivt menneske, hvis man dyrker alle de ting i livet, der gør en glad. SÅ ærligt, hvis der er noget man ikke gider at se, læse eller høre, så unfollow og lad vær med det! Istedet for at skrive noget grimt. Det er spild af tid, og man bliver ikke glad af det.

Alle mennesker ønsker at være glade og elskede. Det bliver man ved at være god mod andre og behandle folk, som man selv ønsker at blive behandlet! Fordi du tiltrækker det, du sender ud i verden. 

Der er mange mennesker der siger “Jeg giver ikke en fuck” omkring alle mulige ting, der i virkeligheden kan såre dem..

Det at man ikke går op i eller tager folks hate personligt, betyder ikke at man er ligeglad, men det betyder, at man har det fint med at være anderledes og stikke ud! 

Vi er alle forskellige og derfor stikker vi alle ud, og det er fedt.

Men tilbage til en snak om min kærlighed til musik og mine planer, så kunne det da være sjovt at dele det med jer en dag! Håber i får en god weekend!

Kram Elvira <3 <3

Her ser i min nuværende drømmebil! 

img_8577

Masterchef og hankat til middag <3

Masterchef og hankat til middag

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advarsel ang. Cometosmile.com