Room tour

Fredag D.25 august

Igår var en af de bedre fredage! På trods af, at fredage altid er dejlige..

Da jeg fik fri fra skole, drog jeg til Humlebæk og fik lavet de fineste øjenvippe extensions.. Er så glad for dem, da det er så nemt og ikke mindst rart, ikke at skulle bruge mascara, fordi jeg nu permanent har synlige øjenvipper, haha. Da jeg jo er født som en ægte blondine, er mine øjenbryn og øjenvipper normalt helt gennemsigtige, hvis ikke jeg farver dem..

img_9275

Da jeg var færdig med vipperne, kørte jeg hen og hentede milo, hvorefter vi kørte op og spiste aftensmad hos F & F. (farmor og farfar) – Det er altid så hyggeligt at være deroppe, så jeg blev også og overnattede hos dem.

img_9163

Efter aftensmad, kørte Milo og jeg hen til en Drive in biograf og det var en simpelthen så hyggelig en oplevelse og det er noget vi har haft talt om at gøre lææænge. Jeg føler det er super Grease agtig med drive in bio, meget gammeldags og meget romantisk! Vi har bare haft ventet på, at en af os fik kørekort, og det var jeg så den første til. Det er også super rart til en afveksling, ikke at gå i byen eller drikke, fredag aften. Hyggeaftener er meget mere mig, især fordi jeg er så træt efter en lang uge med skole og tusinde andre ting. 📽🎞

img_9166img_9167

img_9273

Milo og jeg har altid en tendens til, at købe en hel masse slik og popcorn når vi er ude, fordi vi altid vil have det hele. Samme gjorde vi da vi var i Paris, i Disneyland! haha (kæmpe savn!!) ELSKER Disneyland, Disneyworld og alt der har med Disney at gøre og selfølgelig Paris.

skaermbillede-2017-08-26-kl-16-16-06

Håber også at I havde en skøn fredag!🐻😍
Kram Elvira♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room tour