Fredag D.25 august

Sensommer Tanker…

Er jeg den eneste, der allerede savner at have sommerferie?

Jeg sad lige og kiggede min kamerarulle igennem, og faldt over nogle sommerbilleder, der vækker følelser og minder frem..
Kender I det, at det er som om, at hver sommer, har sin egen sang og sin egen følelse, og man ved ikke, hvordan den er, før sommeren er passeret og man kan kigge tilbage på det hele?
Denne sommer har været helt vildt god og afslappende. Jeg synes samtidig, at den var hurtigt overstået..
Føler næsten at det var sidste sommer, jeg stod og skulle starte i 1.g.. Og pludselig står jeg klar til at gå mit sidste skoleår imøde. Jeg kan ikke vente med at blive færdig med skole, og skulle påbegynde det virkelige liv, udenfor den lille gymnasie-bobbel, man lever i.
Føler næsten jeg kan alt nu, med kørekort, job osv. haha..
Jeg har brugt meget af sommeren på at tænke en hel del. Nye døre/muligheder har åbnet sig.. jeg har gjort mig mange tanker om fremtid og om, hvad jeg vil… Jeg har fundet ud af, hvem der oprigtigt er ægte veninder, og hvem der ikke er.. Er blevet endnu tættere med de rigtige og dannet nye venskaber. Det har været fantastisk, at få lov til at gøre det, jeg elsker aller mest, nemlig at rejse rundt og spendere min tid med familie, mine dyr og tætteste. At lave musik, opleve nyt og leve livet.
Nogen gange føler jeg, at der er så lidt livskvalitet ved at stå op og være træt og gå i seng og stadig være træt. At have stramme programmer med påtvungne opgaver osv. Sådan føler jeg altid, det er om vinteren.
Men livet kan jo ikke kun være en dans på røde roser. Sådan er det også med forhold og alt andet i livet. Derfor værdsætter jeg virkelig sommerferien. Det er det bedste pusterum, til at lade batterierne op og få prikket hul på den lille trivielle gymnasiebobbel. Jeg føler nogen gange man mister overskuddet helt og man bliver så indspist.

At komme væk fra hverdagen og bruge sin tid, på de ting, der gør en glad!
Det er noget af det jeg elsker allermest ved ferier generelt. At se nye ting, og blive inspireret. Jeg bliver så meget mere klarsynet og tager et overskud med mig tilbage.

Det er nu godt nok at være tilbage i skole igen, men BAM, lige pludselig er der meget at se til, efter den skønne sommer. Nu skal de vigtige ting og aftaler planlægges på et strammere program, hvis man skal få tid til at nå det hele. Hvorfor kan man ikke bare møde i skole klokken 10 hver morgen og have lidt kortere dage? Og gid sommeren varede året rundt, lige på nær den ene måned, der hedder December.
Ikke at jeg ikke påskønner naturen og de smukke skift mellem årstiderne! Men det kunne være lækkert med en lidt længere sommer. Jeg er som person også utroligt eventyrslysten, og der er ikke det, jeg ikke vil se eller opleve af positive ting i verden. Jeg har måske generelt bare et større behov for at ryste posen end de fleste andre.. Ikke fordi at jeg vil holde ferie hele tiden og tror at man bare kan sidde på beach clubs med drinks, men det at kunne være noget for nogen og hjælpe i udlandet, gøre noget nytte i verden, ville jeg gerne.  Imens de andre sidder på Facebook i skolen og spiller tetris, finder I altid mig på Momondo eller afbudsrejser.dk, og planlægger min næste destination.. 😂

Her har I nogle billeder fra kamerarullen, I måske ikke har set før.

– E


img_9061

 

img_9037

img_9033

img_9026

Ét af mine yndlings finere spisesteder: Resturant Jordnær, Gentofte hotel

img_9041

Hornbæk 30′

img_9046

Processed with VSCO with b1 preset

Kærlighed i Spanien 

img_9035

8 kommentarer

 • Benedikte

  Hej Elvira! Er helt vild med din læderjakke, må man spørge hvor den er fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   Hey! tak <3 den er fra et firma der desværre ikke eksisterer mere…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Har du forresten set, at de skriver om dig på Womans forum? 🙂
  http://forum.woman.dk/debatten/kaerlighed/han-vil-have-store-bryster-det-har-jeg-ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Wow … så nice billeder! har du nogensinde fået noget i læberne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Elvira. Et rigtig fint indlæg 🙂
  Når jeg ser dine billeder, får det mig lige til at tænke på noget andet. Hvor meget tænker du over at bruge din seksualitet, når du poster? Du er jo mega lækker og har masser, du kan vise frem. På den ene side må det jo give nogle flere kliks, fans osv, men sikkert også flere creeps, der kontakter dig? Hvordan finder du den gode balance?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   Hej Christina! først og fremmest tak 🙂
   Jeg tænker slet ikke over opstillingen og motivet, inden jeg tager et billede.
   Jeg tager billeder ofte og lige når jeg keder mig eller ser noget jeg synes er flot. Og nogle gange hvis jeg er på ferie eller klæder mig i noget der er lidt udfordrende og måske ligger et billede ud i det, tænker jeg også over at det ikke skal være for meget. Også går jeg også op i, ikke at ligge for mange af sådan nogle billeder ud. Jeg synes klart det er meget mere stilet, at poste billeder med mere tøj på, og overlade resten til fantasien. Jeg føler det en meget hårfin balance, ikke at tippe hen og blive slutty.. Man må da self gerne poste bikini billeder osv, fordi vi alle har forskellige kroppe og det er en naturlig ting. Meeen jeg tror bare man skal poste det man har lyst til også er det fra person til person, hvad man synes er for meget. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag D.25 august