Sensommer Tanker...

Nyt TV program holdt hemmeligt..

img_9074

Hey allesammen,

Jeg har en spændende nyhed at dele med jer!
Nemlig at 3 af mine bedste veninder og jeg har lavet/medvirker i et tv-program. Jeg har gået og haft lyst til at fortælle jer om det længe, men har ikke måtte udtale mig endnu..
Vi har over en længere periode lavet optagelser til det.
Blandt andet var vores søde tv-hold med os, da vi var i sommerhus, hjemme hos mig, til Zulu Awards og mange andre ting. Vi filmer alt og ingenting, hvilket jeg synes er super fedt.

Meningen med denne udsendelse er, at nedbryde fordomme omkring mennesker og vise forskellige personligheder, og alle de ting, som vi alligevel har tilfælles.
Der er så mange mennesker, der er så hurtige til at dømme en, alt ud fra, hvor man bor, hvor man går i skole, og hvad slags tøj, man går i osv.
Og altså, jeg tænker… hvad tøj du end vælger at gå i, eller hvor du går i skole, er jo slet ikke det, der definerer dig som menneske!
Det er SÅ let at dømme folk uden overhovedet at kende dem, og jeg har da også haft taget mig selv i, at tænke/tro ting om folk, på baggrund af, hvad andre har sagt om dem. Rygter osv.

Dette program bliver sendt på TV2 Zulu i 6 afsnit.
Det har været hårdt, at skulle filme indtil videre, fordi man skal være på hele tiden og sætte en masse tid af til det. Det har selfølgelig også været sjovt og hyggeligt, og vi har det sødeste produktionsselskab bag os!

Det hele startede med, at jeg og tøserne blev kontaktet af produktionsselskabet. De forklarede formålet med udsendelsen og spurgte, om vi ville være med.
Til at starte med var pigerne og jeg MEGET skeptiske og havde egentligt takket nej, da vi IKKE ønskede at lave noget realityprogram. Og vi ville heller ikke risikere at blive udstillet ubegavede osv.
Men efter adskillige sms-udvekslinger og tlf opkald, synes vi alligvel, at selskabet havde fat i nogle gode emner og pointer, så vi besluttede os alligevel for at holde et møde med dem.

Programmet er IKKE reality, men det går under genren reportage/dokumentar!
Et møde blev til flere og alle bag dette projekt har gode intentioner (siger de), og vi alle kom på bølgelængde med hinanden.
Jeg ville nemlig ikke medvirke i noget, hvor jeg skulle udstilles som en såkaldt “blærerøv” eller “overklasse” pige. Jeg ville til gengæld gerne medvirke i noget, som kan nedbryde fordomme og vise alle de ligheder, problemer og værdier, vi har som mennesker, ligegyldigt, hvor man kommer fra.

Man kan godt sige, at programmet er lidt inspireret, af den meget populære serie SKAM, da den serie følger en gruppe af unge mennesker, hvor man ser virkeligheden af deres liv, med op og nedture.

img_7040 img_7075

Jeg har da selv oplevet, at der er mange mennesker, der tror, at jeg er snobbet, forkælet, utaknemmelig og andet uden overhovedet at have mødt mig… Derfor vil jeg gerne nå ud til så mange mennesker som muligt og modbevise de negative fordomme.

Jeg håber bare inderligt at programmet vil blive taget GODT imod derude og at I dermed kan få et indblik i, hvordan jeg er som person.

Vigtigt at huske…
Det korte af det lange er, at der ALTID (desværre) vil være nogen, der ikke kan lide dig uanset, hvad du siger eller gør. Men de mennesker er heller ikke dem, du skal dyrke i dit liv. Glem dem og vær dig selv, det er spild af tid, at prøve på at få alle til at synes om dig, når det alligvel aldrig vil lykkes.
Det, som definerer en som menneske, er det der ligger indeni, hvordan man er indeni ens hjerte, og hvordan du behandler andre. Alt andet er overflade og facade. Vær dig selv og embrace it! Der findes kun én som dig. Også omgiv dig med de mennesker, som elsker dig for den du er indeni og ser dig, som den du er.

Masser af kærlighed herfra og lidt gode råd med på vejen!

Håber at I vil støtte pigerne og jeg!
og følge med 😘

img_9916

Knus Elvira ❤️💘

6 kommentarer

 • Thanks for posting this. I have been a long time reader of
  your posts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende. Glæder mig til at se det, og det lyder som et godt koncept! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette L

  Hej Elvira, glæder mig super meget til afsnittet kommer ud, hvad hedder programmet og hvad tid kommer det ud? 💞Du en kæmpe inspiration😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elvira

   Det er jeg glad for 😍 D.6 oktober
   Ved ikke helt hvad det skal hedde endnu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Elvira,
  Jeg glæder mig til at se programmerne! Hvornår bliver de udsendt?
  Du virker simpelthen SÅ sød og nede på jorden, du har så ret i at man hurtigt kan komme til at dømme folk ved første øjekast.
  Håber du har en lækker weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensommer Tanker...