Kærlighed og Go’Aften Danmark

Hvad jeg lavede i Antwerpen!

Som mange af jer har set på instastories osv, var jeg igår morges (tiiideligt!) i Antwerpen, på min mors smykkeværksted.

Med mig havde jeg mor og min yndlings kameramand, Alec.

Faktisk har jeg haft rejst til Bruxelles før alene og boet på hotel i en hel uge i niende klasse, da vi havde praktik uge! -Der var jeg på arbejde hver dag på værkstedet.

Det er mega spændende og sjovt at se hvordan smykkerne bliver håndlavet og hele processen og det fine arbejde der ligger bag ved. Menneskerne der arbejder på værkstedet er sindssygt søde og dygtige og der er en rigtig god stemning der.

Værkstedet ligger i det der hedder The Diamond district i Antwerpen, som ligger i Belgien. Gaden vrimler med ortodokse jøder, med deres store skæg og fine hatte. Hver ende af gaden er der bevæbnede politimænd stående klar på vagt. Biler kan heller ikke passere gaden. Der er små kameraer på ALLE bygninger man går forbi. Når man går på gaden, hilser man ikke eller smiler til nogen. Ikke fordi man er uhøflig, men fordi man ikke skal virke mystisk. Så man går målrettet og kigger ligefrem. Mange forestiller sig nok at gaden er noget så fancy og med flotte bygninger. Men tvært imod, er det hele meget lowkey og ikke særligt pænt! Man må heller ikke tage billeder på gaden, kun snakke i telefon.

80% af alle verdens diamanter bliver handlet der!

Kameramanden Alec var med idag, for at optage til program seks (tror jeg) som handler om business og fremtidsplaner.

Men GRUNDEN TIL JEG VAR DER, er fordi jeg har tegnet en ny smykkekollektion, som jeg skulle over og se til! Det foregår sådan, at jeg fik en ide og et billede i mit hovede af hvordan jeg synes en halskæden skulle se ud, derefter tegnede jeg det, og viser min tegning til mors korrektekturtegner Marrika, som efter ligner min tegning, hvor hun bare tegner halskæden i de rigtige størrelsesforhold jeg gerne vil have den i. Hun er helt vildt god til at tegne og laver min skitse sindssyg fin. Næste step er at aftale pris med værkstedet. Hvor billigt de kan gøre det. Det handler om at lave smykkerne i højeste kvalitet og vælge de bedste diamanter ud, og sælge til billigste pris som muligt!

Men i og med at kvaliteten er så god på smykkerne og de er produceret i europa og at de er håndlavede, har det selfølgelig også betydning for prisen…

Men når det er sagt glæder jeg mig rigtig meget til at få halskæderne hjem, så jeg kan dele det med jer!!

OBS. Laver et opslag/en video med halskæderne så snart de er hjemme!

De bliver mega flotte og personlige. Jeg laver to versioner af halskæden, en i 18kt massiv guld, og en i ægte sterling silver. Man kan vælge både med sorte diamanter og hvide.

 

Behind the scenes video af optagelserne til TV2 (udkommer d.9 oktober) og optagelser arbejdet bag de nye halskæder!

 

Her er nogle billeder af hvordan The diamond district ser ud!👀

NYT2009010516453201C

ff_diamonds2_f-reup

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed og Go’Aften Danmark