Hvad jeg lavede i Antwerpen!

Gravid

Til dem der ikke lige er klar over det, er min elskede hund Molly, gravid!

8e911597-df0e-4681-8451-788d3f59911c

Outfit: Jakke, Samsø Samsø Nederdel, Zara Støvler, Gucci

Jeg er herre spændt og glæder mig så meget! Idag var jeg til scanning med Molly og fik afvide at der 6 små babyer i hendes mave! vi havde lavet en lille konkurrence hjemme hos mig, om hvem der kom tættest på tallet af hvalpe! Jeg gættede på 9. Vi husker at holde hende i form, ved at motionere hende flere gange dagligt.

Hun er sat til at skulle føde om ca 2 ugers tid, og jeg er begyndt at blive en lille smule nervøs og har derfor nogle spørgsmål til jer, som jeg håber i måske kan hjælpe mig med at svare på.

Ud over den bog jeg har læst om hundensdrægtighed og alt det jeg har læst på hundegalleri, og hvad dyrelægen har sagt, kan man jo altid blive klogere, og måske har nogen af jer erfaring/gode råd?

Ihvertfald…
1. Er der fødselsforberedelse for hunde og ejeren?
2. Nogen gode tips ang foder/tilskud underamning osv
3. Får hunde kvamle under graviditet?
4. Hvis nogen af jer selv har erfaring med at få hvalpe, har i nogle gode fif, ift hvad man kan gøre i dagene op til fødslen og under, for at lette processen for hunden. ?

Jeg fik anbefalet af dyrelægen, at hun skal have hvalpemad 2 uger op til fødslen og under amningen og A38 som et kalktilskud.

55e284ee-6bb5-4d29-a162-4335234413f2

Outfit: Jakke, Samsø Samsø Nederdel, Zara Støvler, Gucci

Håber i har nogle gode fif!

Massere af knus, Elvira ❤

9 kommentarer

 • Laura

  Hej Elvira, hvor er din fine jakke fra som du har på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Elvira.

  Vi havde hvalpe for to år siden, og afspillede klip fra youtube med fyrværkerilyde. Vi har gjort det samme med vores egen hund da hun var hvalp og ingen af dem hverken hvalpe eller vores hund har nogensinde været bange for fyrværkeri. Bare et lille tip. Vi har en lukket Facebook gruppe for de familier der har købt hvalpe af os så vi stadigvæk følger dem, og

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mel

  Hunde (dyr) bliver drægtige.. Ikke gravide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Et par uger inden fødslen kan man gøre en fødekæde klar. Et stor kasse/kurv hvor der er plads til at hunden kl ligge udstrakt og føde hvalpene. Den skal gerne stå fremme inden fødslen, så hunden er tryg ved den og vælger at føde i den 🐶 Brug gerne et sugende underlag. Det skal skiftes stort set dagligt. Hvalpe og fødsel sviner 🙈

  Nogle hunde kan godt få kvalme i graviditeten.

  Når hvalpene stadig diger ved hunden har hun brug for rigtig meget næring. I den periode skal hun have foder ad libitum. Vores hund kunne næsten ikke følge med og var i en periode lidt for slank.

  Du kan læse om tegn på fødsel online. Der er noget redelighed adfærd osv. Jeg kunne se på min hund at hun skulle føde kl ca 14 ved at se efter de tegn, og den første hvalp kom først til midnat 🙂

  Hundemor kan komme til at ligge sig på hvalpene her i starten. Lyt derfor efter piv fra hvalpene så du kan komme og flytte på dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  De må ikke drikke vand eller spise under fødslen, jeg ved ikke hvorfor… med vores hund (Golden retriever), spiste hun ikke sit måltid, da hun var tæt ved fødsel…. lav en fødekasse til Molly og klargør en masse håndklæder og viskestykker! Man må ikke være for meget over hunden under fødslen, det kan presse hende, men sid ved hende og lad hende gøre sine ting, og lad være med at nusse og snakke for meget til hende – der skal være helt stille under fødslen, ellers kan hunden som sagt stresse for meget! Vi var glade for at veje hvalpene lige efter fødsel og følge deres fremgang … de fik alle forskelligfarvet snor på efter fødsel, så der kunne kendes forskel med det samme 😍😍 glæd dig, de er de dejligste og smukkeste små at have rendende rundt😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg lavede i Antwerpen!