Gravid

Ambassadør

Hey piger!

Som skrevet før hen på insta,  er jeg gået hen og blevet ambassadør for min hidtil yndlings klinik, Adore la Beaute!💆🏼💁🏼💅🏼

Det er en super pæn klinik der ligger på Malmøgade 2, 2100 østerbro. (Meget tæt på Østerport st)
De er top profesionelle til alt de laver, og Nicole der har klinikken, er danmarksmester for andet år i træk i vippeteknik og voloume vipper. Hun er udannet og underviser på Lashbar, og har flere placeringer i udlandet.🙅🏼

img_2240

Som set på billedet, bliver der også solgt de bedste skønhedsprodukter! Den der er blevet kåret som favorit i 2017, er en 10-minutes tan, som jeg personligt elsker og bruger selv, for at bevæge lidt dejlig farve. Det smarte er, at den dufter godt og kun skal sidde på i 10 minutter, før man behøver at skylle den af! (Dvs jeg ikke behøver at rende nøgen rundt i huset i flere timer, som man plejer at skulle med alm sprayens!) haha…

Jeg får lavet alle mine ting der kun . Det er super rart, ikke at skulle få lavet alle sine ting på syv forskellige steder, men at have det hele samlet på ét godt sted.
Jeg får både negle, vipper og spray-tan hos Adore la Beaute.
Hvis man vil, kan man også få lavet sugaring, som er en meget skånsom måde at fjerne hår på. Du kan også få et lash lift osv.

-Jeg falder altid i søvn når jeg ligger under dynen og får lavet mine vipper, for der er så skønt og roligt på klinikken..
img_2241

img_1954Får selv altid lavet voloume vipper

Hjemmesiden kan I tjekke ud her, hvor i kan se priser og alle de ting der bliver lavet. http://www.adorelabeaute.com

Insta
For booking, så er hendes mail: info@adorelabeaute.com
Og ellers så skriv til hende i direct på insta: @adore_la_beaute

Jeg kan give jer 10% lige nu på alle behandlinger, med koden ‘Elvira’ – hvis i evt skriver det som en note i jeres bestilling!

Hvem vil ikke gerne have smukke vipper, uden at gå med mascara…. Eller være dejlig brun…. Eller have flotte negle.. 😀

Håber I ellers har en skøn fredag!

 

Elvira ❤️😘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid