Ambassadør

Molly er rejst! Og weekend get away

Som i nok har set på insta, har denne weekend  stået på 100% afslapning og et lækkert spa ophold med hankatten!

img_2581 img_2664

Vi tog nemlig et smut på skodsborg kurhotel og fik god mad og prøvede alle de dejlige bade/spabehandlinger der var.

Jeg havde Btw. besluttet mig for, at læse min mors nye bog (!!😱) så den tog jeg med.

Jeg må indrømme at det slet ikke er så slemt, at læse i den bog! Den har nemlig fanget mig fra starten af og synes oprigtigt at den er god. Normalt synes jeg at bøger, virker så langtrukne til at starte med og man skal læse 500 sider, før at spændingen starter. Men sådan er det nemlig ikke med denne. Btw bogen kan købes i din nærmeste boghandler eller her.

img_2659

Dette var den gode del af min weekend! Den mindre gode, er at min elskede højgravide vuffer, er rejst til Holland med alle hvalpene i mavsen! 😭 Det var hele tiden meningen, at min store søster Thalia, skulle ha hende når hun fødte, fordi hun ikke går i skole længere og har et arbejde hvor hun ville være i stand til at se efter hvalpene hele tiden næsten. Jeg går jo selv i skole og min mor arbejder og har møder og rejser ofte til værkstedet i Antwerpen i en hel dag, fra morgen til aften. Jeg ved at Molly har det fantastisk i Holland og Thalia sender snaps hele tiden, af Molly og deres nye hus, hvor hun har direkte adgang til haven og terrassen. Men iiiiiih hvor jeg savner den lille hund med sin kolosale store mavse! Holder jer opdateret så snart hun har født! ❤️

img_1941

Jeg har btw lavet min første vlog, eller ihvertfald forsøgt, haha

Håber I har haft en dejlig weekend

knus E 💘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambassadør