Molly er rejst! Og weekend get away

Min nye smykkekollektion

Heeey piger og drenge!

Så kom de første to halskæder hjem fra min nye kollektion!
Jeg holder linien med sorte diamanter, da jeg synes, de er så smukke og rå. Men det er selvfølgelig også muligt, at bestille halskæderne med hvide diamanter.
Jeg ville gerne lave et smykke, som har en betydning for vedkommende, og det skabte jeg ved at lave en halskæde, hvor man kan få indgraveret et citat, en dato med årstal eller et navn, f.eks. som man altid kan have med sig. Noget af det allerbedste ved smykkerne, er at de er ÆGTE, dvs de vil holde hele livet og være pæne, da de ikke blot er belagte med guld eller sølv, men er massive. Også er der selvfølgelig ægte diamanter af fin karat i.
Smykkerne er håndlavet på mors værksted i Antwerpen i “The Diamond District”
Jeg kunne forestille mig at halskæden ville egne sig som en perfekt gave til en barnedåb, konfirmation, fødselsdagsgave osv, da det er en gave der holder for livet.

Jeg har været mega spændt på at vise jer dem! Her er en behind the scenes video fra værkstedet, da de var undervejs og jeg valgte de sorte diamanter ud

E ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Molly er rejst! Og weekend get away