Go' Morgen Danmark!

Kræft..

Sponsoreret af Kræftens bekæmpelse og Trygfonden

Hey allesammen,
Sponsoreret af Trygfonden og Kræftensbekæmpelse, har jeg lavet en lille video, hvor jeg gerne vil dele et budskab med jer (især jer unge, som jeg bla. henvender mig til) om hvor vigtigt og godt det er, at sige nej til cigaretter.

Jeg går j0 hver dag med venner og veninder som ryger, og generelt er det blevet meget normalt at ryge. Jeg ryger personligt ikke fast, og helst aldrig, men jeg vil også stå på mål for, hvis jeg tager en, hvis jeg har drukket eller noget, en sjælden gang.

Men rygning er virkelig noget lort, da det er vanedannende, kræftfremkaldende og meget sundhedsskadeligt.

Jeg håber og tror på, at vi i 2030 kan få et næsten røgfrit Danmark.

I må meget gerne dele budskabet på Facebook og evt. min egen video, eller dette indlæg.

Du har mulighed for, at læse meget omkring kampagnen her.

-E <3

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' Morgen Danmark!